"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πίσω απο τις εξεγέρσεις στην Μέση ανατολή Κρύβεται ένας μεγάλος Οικονομικός Πόλεμος μεταξύ Αμερικανικων και Ρωσικών Συμφερόντων.



 Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών δέσμευσε, περιουσιακά στοιχεία της Λιβύης, ύψους τριάντα δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ταυτόχρονα θίγονται τα συμφόροντα της Ρωσίας απο μια ενδεχόμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Λιβυή.
Η Ρωσία θα μπορούσε να απολέσει εξαγωγές στρατιωτικού υλικού αξίας 4 δις δολαρίων στην Λιβύη μετά την συμφωνία της με τις υπόλοιπες χώρες για την εφαρμογή εμπάργκο πώλησης όπλων στην αφρικανική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Interfax η Ρωσία είχε κλείσει παραγγελίες στρατιωτικού υλικού από τη Λιβύη αξίας 2 δις δολαρίων και διαπραγματευόταν πωλήσεως αξίας 1,8 δις δολαρίων.
Σε γενικές γραμμές οι πρόσφατες κατευθυνόμενες απο τις ΗΠΑ εξεγέρσεις στις βορειοαφρικανικές και μεσανατολικές αραβικές χώρες έχουν ...

προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό στη Ρωσία αναφορικά με το μέλλον των εξαγωγών στρατιωτικού υλικού σε αυτές.
Διεθνής αναλυτές αναφέρουν οτι οι εξεγέρσεις στις αφρικανικές χώρες είναι μια νέα μορφή επεκτατικής πολιτικής και αποικιοκρατίας των ΗΠΑ, η οποία βλάπτει σοβαρά την Ρωσική πολεμική βιομηχανία.
Θεωρούν επίσης οτι αν πίσω απο τα νέα σενάρια ανασχεδιασμού της Μέσης Ανατολής δεν υπάρχουν ισχυρά και βεβαιωμένα αντισταθμιστικά οφέλη που να ικανοποιούν τα κεφάλαια της Ρωσίας τότε στο προσεχές διάστημα εκκρεμή ενας μεγάλος φόβος αντιδρασης.
/amynias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου