"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΣΤΗ ΣΑΧΑΛΙΝΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ - Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται στα νησιά της Σαχαλίνης, επισκεπτόμενος πολίτες και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, με αφορμή δήθεν τους φόβους για εξάπλωση του πυρηνικού νέφους από την Ιαπωνία, ενώ δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση, για τα γεγονότα της Λιβύης. Στην πραγματικότητα, όπως κάνει πάντα ο Πούτιν, πήγε να επιθεωρήσει τις ρωσικές δυνάμεις και τους βαλιστικούς πυραύλους της Σαχαλίνης.
Εν τω μεταξύ με  μια ξαφνική απόφαση, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ "ξήλωσε" τον πρέσβη της χώρας στη Λιβύη, με το αιτιολογικό ότι "δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Ρωσίας".
Αυτή είναι η πρώτη φορά, που εκδιώκεται, από το αξίωμά του πρέσβης, κάτι που δεν είχε γίνει, ούτε στη Σοβιετική Ένωση.
Ο Μεντβέντεφ αναμένεται να έχει διαδοχικές συσκέψεις, προκειμένου να καθοριστεί η στάση της Ρωσίας, στα όσα γίνονται στη Λιβύη, από τη στιγμή που στις επιθέσεις συμμετάσχει και το ΝΑΤΟ.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου