"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σαρκοζί: Επιτεθείτε στη Λιβύη!!!


Μικρός Ναπολέων!!!
Η Γαλλία ανακοίνωσε μέσω του γενικού επιτελείου του στρατού της ότι πραγματοποίησε την πρώτη αεροπορική επίθεση κατά της Λιβύης σήμερα Σάββατο στις 18,45 ώρα Ελλάδας.
Γαλλικό αεροσκάφος κατέστρεψε έναν πρώτο στόχο στη Λιβύη, σύμφωνα με εκπρόσωπο του γαλλικού στρατού.
Λίγο αργότερα, γαλλικά αεροσκάφη κατέστρεψαν τέσσερα άρματα νοτιοδυτικά της Βεγγάζης, μετέδωσε το δίκτυο Aλ Τζαζίρα.
Στην επιχείρηση μετέχουν περίπου 20 αεροσκάφη που δρουν σε μια ακτίνα 100-150 χιλιομέτρων γύρω από την Βεγγάζη, δήλωσε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας.
Επίσης, την Κυριακή αναχωρεί για την Λιβύη το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ ενώ στο ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης συμμετέχει ήδη η βρετανική φρεγάτα HMS Westminster, σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Νωρίτερα, ο γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε την έναρξη της στρατιωτικής δράσης κατά της Λιβύης μετά το πέρας της έκτακτης διεθνούς  συνόδου  στο Παρίσι.
Συμμαχικά πολεμικά αεροσκάφη ήδη παρεμποδίζουν τις επιθέσεις των δυνάμεων του Καντάφι στη Βεγγάζη, τόνισε.
Ο Καντάφι αγνόησε το διεθνές τελεσίγραφο για τον τερματισμό της βίας και είναι καθήκον μας  να στηρίξουμε τον αραβικό λαό, επεσήμανε ο Σαρκοζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου