"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΙΟΡΙΑ 72 ΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ


Ο επικεφαλής των ανταρτών του Εθνικού Συμβουλίου της Λιβύης, δήλωσε την Τρίτη, πως η αντιπολίτευση δεν θα επιδιώξει την καταδίκη του προέδρου, Μουαμάρ Καντάφι, για εγκλήματα πολέμου, εάν παραιτηθεί μέσα 72 ώρες, όπως μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα.

"Αν φύγει, αμέσως, από τη Λιβύη, μέσα σε 72 ώρες, και σταματήσει τους βομβαρδισμούς, εμείς ως Λίβυοι θα βήμα κάνουμε ένα βήμα πίσω, όσον αφορά τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου", δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου, Mustafa Abdel Jali.

Διευκρίνισε, επίσης, πως η προθεσμία, η οποία έχει προταθεί από τους διαπραγματευτές δεν θα επεκταθεί πέρα από τις 72 ώρες.

"Πρώτον πρέπει να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και οι ταραχές, δεύτερον, ότι πρέπει να αποχωρήσει μέσα σε 72 ώρες και τρίτον, θα παραιτηθούμε από το δικαίωμά μας για εγχώρια ποινική δίωξη -σε βάρος του- για τα εγκλήματα πολέμου, την καταπίεση, τις διώξεις, την πείνα και τις σφαγές.

Το Αλ Τζαζίρα ανακοίνωσε ότι είχε λάβει πληροφορίες ότι ο Καντάφι έστειλε εκπρόσωπο στους αντάρτες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Βεγγάζη, το βράδυ της Κυριακής, για να διαπραγματευτεί την αναχώρηση του ηγέτη υπό τον όρο ότι θα διατηρήσει τα περιουσιακά του στοιχεία και θα αποφύγει τη δίωξη.

.liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου