"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

7 2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ προειδοποίηση για τσουνάμι στο νησί Χονσού


Η ισχυρή σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών που σημειώθηκε το πρωί ανοικτά των βορειοανατολικών ακτών της Ιαπωνίας δεν προκάλεσε θύματα ή ζημιές, αλλά έγινε ιδιαίτερα αισθητή ακόμα και στο Τόκιο, σε απόσταση μεγαλύτερη των 400 χιλιομέτρων.

Αμέσως μετά το σεισμό, η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι στο νησί Χονσού. Η υπηρεσία τρεις ώρες αργότερα αποφάσισε την άρση της προειδοποίησης αφού το ύψος του μεγαλύτερου κύματος δεν ξεπέρασε τα 60 εκατοστά.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 160 χιλιόμετρα ανατολικά της χερσονήσου Οσίκα, στη περιφέρεια Μιγιάγκι, σε βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων.

Τα πυρηνικά εργοστάσια που βρίσκονται στην περιοχή δεν υπέστησαν ζημιές και τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας διακόπηκαν μόλις για λίγα λεπτά.

Η Ιαπωνία, βρίσκεται στη ένωση τεσσάρων τεκτονικών πλακών και κάθε χρόνο σημειώνονται εκεί περίπου το 20% των ισχυρότερων σεισμών στον πλανήτη.

Το 1923 η ιαπωνική πρωτεύουσα ισοπεδώθηκε από ισχυρό σεισμό που προκάλεσε το θάνατο 140.000 ανθρώπων.

Το 1995 ο σεισμός στο Κόμπε (δυτική Ιαπωνία) προκάλεσε το θάνατο 6.400 ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου