"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δεν ησυχάζει η Ιαπωνία, νέοι σεισμοί 6 και 6,1 Ρίχτερ! – 3.373 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί



Ο Εγκέλαδος δε λέει να αφήσει την Ιαπωνία να γιατρέψει τις τεράστιες πληγές που της άφησε η προηγούμενη «επίσκεψή» του. Από την οποία, η χώρα ακόμη μετρά τους νεκρούς της.

Δυο νέοι ισχυροί σεισμοί, 6 και 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκαν με διαφορά τριών λεπτών το βράδυ (τοπική ώρα, 15:45 ώρα Ελλάδας). Ο ένας είχε επίκεντρο 120 χλμ νοτιοδυτικά του Τόκιο και στην ιαπωνική πρωτεύουσα σείστηκαν κτίρια.

Το επίκεντρο του ενός σεισμού εντοπίστηκε στη νομαρχία Σιζουόκα κοντά στο όρος Φούτζι, ζώνη στην οποία έγιναν περισσότερο αισθητές οι δονήσεις από το σεισμό, σύμφωνα με την ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.


Ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ είχε επίκεντρο το ανατολικό Χονσού, 100 χλμ από τη Χαμαόκα, όπου υπάρχουν πυρηνικές εγκασταστάσεις αλλά σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας δεν επηρεάστηκαν και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά.

«Οι μονάδες 1 και 2 είναι παροπλισμένες, η μονάδα 3 είναι υπό έλεγχο και δεν είναι επιχειρησιακή και οι μονάδες 4 και 5 παραμένουν σε ασφαλές επιχειρησιακό καθεστώς μετά τον σεισμό», αναφέρει ανακοίνωση της ΙΑΕΑ.

Καθώς το επίκεντρο είναι μακριά από εκείνο του καταστροφικού σεισμού της Παρασκευής, εκπρόσωπος της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ιαπωνίας δήλωσε, όπως μετέδωσε το BBC, ότι ενδέχεται να μην πρόκειται για μετασεισμούς αλλά για δυο νέους σεισμούς.


Νέος απολογισμός, περιμένουν να ξεπεράσουν τις 10.000 τα θύματα

Πτώματα εντοπίζονται καθημερινά σε όλη τη ζώνη που επλήγη από το σεισμό της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας Μιγιάγκι, μία από τις περισσότερο πληγείσες περιοχές εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 10.000 μόνο στην περιοχή, όπου βρίσκεται κυρίως η πόλη Σεντάι.

Κάποτε, εδώ ήταν το σπίτι της, η ζωή της. Τώρα, μόνο συντρίμμια και χάος - ΦΩΤΟ REUTERS
Κάποτε, εδώ ήταν το σπίτι της, η ζωή της. Τώρα, μόνο συντρίμμια και χάος - ΦΩΤΟ REUTERS
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από το σεισμό και το τσουνάμι έχει φτάσει τους 3.373. Αγνοείται, πέντε μέρες μετά την τραγωδία, η τύχη 7.558 ανθρώπων, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 1.897.

Πρόκειται για τον αριθμό των θυμάτων που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα, αλλά οι αρχές αναμένουν ότι ο τελικός απολογισμός των νεκρών θα ξεπερνάει τους 10.000, αν ληφθούν υπόψη και οι πάρα πολλοί αγνοούμενοι.


Στο μεταξύ, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι αμερικανικά πολεμικά πλοία, μεταξύ των οποίων το αεροπλανοφόρο USS Ronald Reagan, τα οποία είχαν αρχικά απομακρυνθεί από τις ιαπωνικές ακτές εξαιτίας των φόβων για τη ραδιενέργεια, κινούνται τώρα πιο κοντά σ' αυτές.


Εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στην Ιαπωνία δήλωσε ότι οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στα πλοία να κατευθυνθούν πιο κοντά στις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας για να συνδράμουν τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου