"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Το αλκοόλ έστειλε 3χρονο παιδί στο νοσοκομείο.


Το αλκοόλ έστειλε 3χρονο παιδί στο νοσοκομείο. Έπινε τακτικά για περισσότερους από έξι μήνες. Ανησυχητικά τα στοιχεία ανηλίκων που έχουν νοσηλευτεί στη Βρετανία, λόγω προβλημάτων με το ποτόΣοκ προκαλεί το γεγονός της νοσηλείας ενός τρίχρονου παιδιού, που καταγράφεται ως το νεότερο "θύμα" αλκοολισμού στη Βρετανία.
Οι ειδικοί εκφράζουν το φόβο πως το παιδί, στο οποίο χορηγείτο τακτικά αλκοόλ για περισσότερους από έξι μήνες, ενδεχομένως να έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη.
Το τελευταίο αυτό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι η χαμηλή τιμή, η εύκολη πρόσβαση σε αυτό και το promotion δεν επιτρέπουν στους νέους να αναλογιστούν τις καταστροφικές για την υγεία τους συνέπειες.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2008 έως το 2010 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 13 παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και 106 έφηβοι 13-16 ετών με προβλήματα αλκοολισμού, ενώ παρασχέθηκε άμεση βοήθεια σε 74 εφήβους που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά από την αναγνώριση μίας οκτάχρονης ως της νεότερης αλκοολικής στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου