"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

20% μείωση στη χρηματοδότηση των κομμάτων


Ενημέρωση για τα οικονομικά των κομμάτων, το ενιαίο μισθολόγιο και τους μετανάστες, έκανε προς τους δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Ως προς τα οικονομικά των κομμάτων, ανακοίνωσε την κατάρτιση νόμου που θα μειώνει τουλάχιστον κατά 20% το ποσό της χρηματοδότησής τους από το κράτος.
Αυτός είναι, όπως εξήγησε, και ο λόγος που για πρώτη φορά φέτος δόθηκε μέρος της ετήσιας χρηματοδότησής τους και όχι ολόκληρο το ποσό.
Κοινώς και με δεδομένο ότι ο νόμος θα έχει αναδρομική ισχύ, η κυβέρνηση επιφυλάχθηκε για τη διαμόρφωση του τελικού ποσού.
Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, ο νέος νόμος θα ενθαρρύνει την ενεργοποίηση μελών και φίλων των κομμάτων και θα ρυθμίσει τον υπερδανεισμό τους, καθώς είναι τόσο χρεωμένα που έχουν υποθηκεύσει ως και την κρατική χρηματοδότηση.
Σημειώνεται ότι τα κόμματα θα τηρούν βιβλία τρίτης κατηγορίας.
Για το ενιαίο μισθολόγιο, είπε ότι πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει και δικαιώνει την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση και τα αποτελέσματά της.
Το νέο σύγχρονο μισθολόγιο θα έχει, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ως βάση και αρχή «ίση αμοιβή για δουλειά ίσης αξίας».
«Από τα 21,5 δισ. το χρόνο μειώσαμε το μισθολογικό κόστος σε 16 δισ.» είπε, επισημαίνοντας ότι η δημόσια διοίκηση τώρα είναι από τις πιο οικονομικές στην Ευρώπη.
Αναφορικά με τους μετανάστες, αφού εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν σταματάνε την απεργία πείνας, τόνισε ότι την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι πολιτικοί καθοδηγητές των μεταναστών, οι οποίοι ήταν και οι βασικοί υπεύθυνοι που η κυβέρνηση δεν ήρθε σε επαφή μαζί τους.
«Απαγόρευσαν μέχρι και στους ανθρώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ να μπουν στην Υπατία» είπε, τη στιγμή που το νέο θεσμικό πλαίσιο είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ευρώπη.
«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση λογική νικητών και ηττημένων, αυτές είναι μικροπολιτικές λογικές που καταλήγουν να είναι απάνθρωπες. Αν κάποιος ρισκάρει κάτι σε αυτή την ιστορία, είναι οι μετανάστες τη ζωή τους και όχι οι πολιτικοί καθοδηγητές» είπε ο κ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου