"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

‘’Ο πρωθυπουργός σε αδιέξοδη πορεία’’

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τα στοιχεία της Γιούροστατ που δείχνουν ύφεση 4,6%, δηλαδή μεγαλύτερη του αναμενομένου για το τρίτο τρίμηνο του 2010.
Όπως ανέφερε, «η Ελλάδα βουλιάζει ακόμα περισσότερο στην ύφεση, ξεπερνώντας και τις πιο δυσμενείς προβλέψεις των Ευρωπαίων γιατί η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα για την ανάπτυξη».
Παράλληλα, τόνισε ότι η ΝΔ έδειξε από νωρίς το δρόμο της ανάταξης της οικονομίας και της ανάπτυξης, κάνοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

«Ο κ. Παπανδρέου υποκρίνεται πως δεν άκουσε τίποτε και συνεχίζει την πορεία προς το αδιέξοδο» κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου