"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

“Αφόρητος” ο αντιχριστιανισμός


Το ίδιο «αφόρητο» χαρακτήρισε τον αντιχριστιανισμό η γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών, Μισέλ Αλιό Μαρί, όσο είναι ο αντισημιτισμός ή ο αντιισλαμισμός, ζητώντας από τις ευρωπαϊκές και τις μουσουλμανικές χώρες να κινητοποιηθούν για τους χριστιανούς της Ανατολής που απειλούνται από την Αλ Κάιντα.
Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύεται αύριο, Σάββατο, στο ‘Le Figaro Magazine’, η Αλιο Μαρί ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει, κατά την επίσκεψή της την Τετάρτη και την Πέμπτη στη Ντόχα, με την ευκαιρία του "Φόρουμ για το Μέλλον", στο οποίο συμμετέχουν οι χώρες της G8, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, «έκκληση για την ανοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών».
Η υπουργός αποκάλυψε, επίσης, ότι «οι χριστιανικές αρχές ανησυχούν ότι η στήριξη και η υλική βοήθεια θα μεταβληθούν σε προτροπή για την εξορία». Στο πλαίσιο αυτό, είπε, αυτοί που αισθάνονται ότι απειλούνται θα πρέπει «να έχουν το δικαίωμα του ασύλου» στη Γαλλία, αλλά η απάντηση αυτή «δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως σαφής», τόνισε.
Ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατήγγειλε σήμερα «αυτό που μοιάζει όλο και περισσότερο» με ένα «ιδιαίτερα μοχθηρό σχέδιο θρησκευτικής κάθαρσης» στη Μέση Ανατολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου