"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: Αρπάζουν και τρώνε σκυλιά!

thumb


Στις ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, όπως είναι τα Πατήσια, που δεν έχουν την υψηλή υποστήριξη και το κεκαλυμμένο ενδιαφέρον της κτηματαγοράς, όπως συμβαίνει με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, οι κάτοικοι όλων των εθνικοτήτων βρίσκονται τους τελευταίους μήνες αντιμέτωποι με το πιο σοκαριστικό στάδιο της εξαθλίωσης.
Η καταγγελία – ή, καλύτερα, η ενημέρωση – που έγινε στο «Π» και διασταυρώθηκε με ρεπορτάζ ήταν σαν γροθιά στο στομάχι... Όπως μας είπαν, σε πολλά από τα μικρά διαμερίσματα που ζουν στοιβαγμένοι οι «φτωχοδιάβολοι», τις μέρες της απόλυτης απόγνωσης και της απόλυτης θολούρας που φέρνει η πείνα, το μεσημεριανό τραπέζι «στρώνεται» με τα σκυλάκια που αρπάζουν από ηλικιωμένους και ηλικιωμένες κατοίκους της γειτονιάς.
Στην αρχή αρνηθήκαμε να το πιστέψουμε, νομίζαμε ότι επρόκειτο για «έκρηξη» υπερβολής, για μια από τις φανταστικές ιστορίες που γεννούν ο φόβος και η ανασφάλεια και που εξελίσσονται στους σύγχρονους αστικούς μύθους οι οποίοι χαρακτηρίζουν τις γειτονιές που έχουν χάσει τελείως και ξαφνικά την ταυτότητά τους. Όμως, δυστυχώς, δεν είναι έτσι...
Οι άνθρωποι που μας μίλησαν – τα στοιχεία των οποίων έχει στη διάθεσή του το «Π» – δεν ήταν θυμωμένοι, δεν έβγαζαν καμιά κορώνα ρατσισμού. Ήταν αποσβολωμένοι από αυτό που βιώνουν, ήταν σοκαρισμένοι από τη συνειδητοποίηση του σημείου που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν πρέπει να κρατηθεί στη ζωή.
Οι άνθρωποι που μας μίλησαν δεν ήταν εξοργισμένοι αλλά απογοητευμένοι επειδή δεν μπορούν να ακουστούν, καθώς οι καθ’ ύλην αρμόδιοι κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους για να μην αντιμετωπίσουν την τραγωδία που διαδραματίζεται δίπλα τους.

Από τα αδέσποτα στις αρπαγές

Τα πρώτα περίεργα δείγματα κατέγραψαν οι κάτοικοι της οδού Φυλής, της οδού Αριστοτέλους, της Αγίου Μελετίου, της Πιπίνου αλλά και άλλων κεντρικών δρόμων στην περιοχή των Πατησίων, όταν σιγά - σιγά άρχισαν να εξαφανίζονται από την περιοχή τα αδέσποτα σκυλιά. Όπως μας είπε κάτοικος της περιοχής, τα σκυλιά αυτά ήταν μεν αδέσποτα, είχαν, όμως, επί της ουσίας «υιοθετηθεί» από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, που τα τάιζαν και άφηναν πάντα στα πεζοδρόμια πιατάκια με ξηρά τροφή και νερό.
Ξαφνικά οι κάτοικοι που φρόντιζαν τα σκυλιά συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξαφανιστεί και ότι η εξαφάνισή τους δεν συνδεόταν με την «επιδρομή» άρρωστων εγκεφάλων που πετάνε φόλες, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, αφού δεν βρήκαν πουθενά τα πτώματά τους.
Η εξαφάνιση των αδέσποτων δεν τους έβαλε σε υποψίες, δεν στάθηκε ικανή να τους αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Αυτό έγινε, όμως, όταν πριν από μερικούς μήνες άρχισαν να καταγράφονται στην περιοχή περιστατικά αρπαγής σκύλων από ορισμένους μετανάστες.
Η πρώτη κάτοικος που μίλησε στο «Π» έχει σώσει δυο φορές το σκυλάκι της με τη βοήθεια καταστηματαρχών. Όπως μας είπε, επιλέγουν μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και μικρόσωμα σκυλιά για να μπορέσουν να τα χειριστούν. Δεν είναι επιθετικοί, δεν χτυπούν τους ηλικιωμένους, αλλά προσπαθούν να τους αιφνιδιάσουν και, όταν δουν αντίδραση είτε από περαστικούς είτε από τον σκύλο, το βάζουν στα πόδια.
Περιστατικά αρπαγής έχουν σημειωθεί και έξω από σούπερ μάρκετ, όπου συνήθως οι ιδιοκτήτες σκύλων δένουν απέξω τα σκυλιά τους μέχρι να τελειώσουν τα ψώνια τους. Τα συχνά κρούσματα έβαλαν σε σκέψεις τους κατοίκους, οι οποίοι διατηρούν καλές σχέσεις με πολλούς από τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή.
Μετανάστες ήταν, όπως μας λένε, εκείνοι που τους ενημέρωσαν για τον λόγο που εξαθλιωμένοι - πεινασμένοι άνθρωποι αρπάζουν τα σκυλιά.
Όπως μας είπαν κάτοικοι, για το πρωτόγνωρο φαινόμενο έχουν ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα, το οποίο είτε θεωρεί γραφικές τις καταγγελίες είτε σηκώνει τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτε με την τρομακτική «έκρηξη» της εγκληματικότητας στην περιοχή. Η καταγγελία τους, όπως λένε, δεν έχει να κάνει με τα ζωοφιλικά τους αισθήματα, αλλά με ένα πραγματικό γεγονός που τουςξεπερνά, αφού, για να φτάσουν οι άνθρωποι στο σημείο να κυνηγάνε σκύλους για να φάνε, σημαίνει ότι έχουν ξεπεράσει ακόμη και το τελευταίο στάδιο της απόγνωσης.
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Υ.Γ.Μήπως φτάσουμε και εμείς σε αυτό το σημείο με την τακτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ;
Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει σε όλη την Ελλάδα!
ΚΑΤΟΧΗ!!!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου