"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Και στα δικά μας!


thumb
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Άντρας εκ Μαλαισίας ηλικίας 110 ετών εκδήλωσε την επιθυμία να παντρευτεί για έκτη κατά σειρά φορά στον πλήρη ημερών βίο του. Στην επιθυμία του αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα ήδη δύο γυναίκες. Η μία 82 Μαΐων και η άλλη μόλις 70. Σε επίσημη δήλωσή του στην εφημερίδα «Utusan Malaysia», ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα επικαλέστηκε ως βασικό λόγο που τον κάνει να θέλει να μπλέξει σε γάμους σε αυτήν την ηλικία, την αφόρητη μοναξιά. «Για να γιατρέψω τη μοναξιά μου» ήταν η ακριβής δήλωση. Για το δίλημμα ποια από τις δυο να διαλέξει (την Κική ή την Κοκό), ο υπεραιωνόβιος δεν μασά τα λόγια του: αρκεί να μπορεί να μαγειρεύει ρύζι με κάρι.
Ποιο πολιτικό σύστημα άραγε μπορεί να αντιμετωπίσει τη μοναξιά, τον φυσικό ρατσισμό εναντίον των απόμαχων της ζωής, το ειρωνικό μειδίαμα της υπερφίαλης νεότητας; Η επιμήκυνση της ζωής όταν είσαι νέος αποτελεί ευχή, όταν συμβεί μεταλλάσσεται σε κατάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου