"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παρουσιαστής σε web σεξ με 12 κοπέλες!



"Έκανα διαδικτυακό σεξ με 12 κορίτσια μέσω Twitter και Skype"! Η ομολογία αυτή, συνοδευόμενη από την παραίτησή του φιλοξενείται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της βρετανικής Sun!
Ο 29χρονοςJason Manford, παρουσιαστής της απογευματινής σατιρικής εκπομπής "The One Show" στο BBC1, δήλωσε ότι ντρέπεται για τον εαυτό του και ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα νιώσει τόσο ταπεινωμένος! Παντρεμένος, με τη σύζυγό του έγκυο στο τρίτο τους παιδί, και έχοντας δίδυμες κόρες ηλικίας ενός έτους, ο παρουσιαστής μιλώντας στην εφημερίδα ομολόγησε: "Έχω περάσει αμέτρητες νύχτες σε δωμάτια ξενοδοχείων κάνοντας web σεξ ! Υπήρξαν φορές που συνομιλούσα με 10 και 12 κορίτσια, φλερτάροντας στην αρχή και μετά..."!

Και πρόσθεσε: "Έχω αποφασίσει, να εγκαταλείψω την τηλεόραση για να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου", πρόσθεσε και ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη από τη σύζυγό του!
Σήμερα το κανάλι του επρόκειτο να προβάλλει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Manford, στην οποία έκανε μαραθώνιο αγάπης για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου