"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Παπανδρέου - Σαρκοζί τη Δευτέρα

Στο συνέδριο «New Channel 2010» θα μιλήσει αύριο το πρωί ο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που διοργανώνουν διεθνείς ειδησεογραφικοί οργανισμοί υπό στην αιγίδα του EBU
Την επομένη του 2ου γύρου των περιφερειακών εκλογων, δηλαδή τη Δευτέρα, ο Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου και θα συναντήσει τον Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.
Χθες πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή σύσκεψη με την συμμετοχή των υπουργών Άμυνας, Εξωτερικών και Επικρατείας ενόψει του ταξιδιού.
Ο γαλλομαθής κ. Παμπούκης συζήτησε για επενδύσεις, ο κ. Βενιζέλος για την σύνοδο του ΝΑΤΟ σε λίγες μέρες, αλλά και αμυντικά θέματα, που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Κατά τα λοιπά στο Παρίσι θα συνεδριάσει και η Σοσιαλιστική Διεθνής όπου θα προεδρεύσει ο κ. Παπανδρέου και θα έχει την ευκαιρία να δει πολλούς ομογάλακτους συναδέλφους του.
Τα θέματα που θα τους απασχολήσουν είναι παγκόσμια οικονομία ,βιώσιμη ανάκαμψη ,αλλά και επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής εν όψει της Συνόδου του Κανκούν.
Να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση συμπίπτει με την ανάληψη από την Γαλλία της Προεδρίας των G20

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου