"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Χιλιάδες άνεργοι στο όνομα δήθεν περικοπών στα φάρμακα

Χιλιάδες εργαζόμενους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει βάλει στο στόχαστρο η κυβέρνηση και κινδυνεύει να τους στείλει στην ανεργία με τα ανεδαφικά σχέδιά της για δήθεν μείωση του κόστους της φαρμακευτικής δαπάνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχεδιασμό που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνεργασία της με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το νέο προϋπολογισμό του υπουργείου της, το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης το 2011 σε σύγκριση με το 2010 μπορεί να μειωθεί κατά 1,5 δισ. ευρώ.
Πρόκειται περί απολύτως ανεδαφικού σχεδίου το οποίο αφενός θα αφήσει χωρίς δουλειά χιλιάδες εργαζόμενους στην ελληνική βιομηχανία, αφετέρου δεν πρόκειται να μειώσει την πραγματική δαπάνη για φάρμακα, παρά απλά θα αντικαταστήσει τα ελληνικά προϊόντα με εισαγόμενα –αμφιβόλου, μάλιστα, ποιότητας- από τρίτες χώρες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου