"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αμερικανοί γερουσιαστές θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ

Θέμα ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θέτουν με επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τέσσερις Γερουσιαστές, καλώντας τον μάλιστα να ανοίξει ο ίδιος τη διαδικασία, ενόψει της επικείμενης Σύνοδου Κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας που θα γίνει στη Λισαβόνα στις 19 και 20 Νοεμβρίου.
Είχε προηγηθεί ανάλογη επιστολή 19 μελών της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, η επιστολή υπογράφεται από τους γερουσιαστές Mark Begich, Richard Lugar, James Risch και George Voinovic οι οποίοι αναφέρουν ότι η διαφωνία για το ζήτημα του ονόματος δεν θα πρέπει να συνδέεται με την διεύρυνση του ΝΑΤΟ.
Οι τέσσερις γερουσιαστές αναφέρουν ακόμη ότι η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας, θα συμβάλει στην εμπέδωση της σταθερότητας και ανάπτυξης στην περιοχή και θα είναι προς όφελος για την αμερικανική εθνική ασφάλεια και τις στρατιωτικές αποστολές του ΝΑΤΟ.
Πάντως ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, έχει αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο Κορυφής, στη Λισαβόνα, χωρίς προηγουμένως να έχει επιλυθεί η εκκρεμότητα της ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου