"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Νέο «υποβρύχιο» χτύπημα στον δύστυχο λαό μας


ypobryxioΟσοι παρακολουθούν προσεκτικά τα έργα και τις ημέρες της Κυβερνήσεως Γιώργου Π., πρέπει να πληροφορήθηκαν από τον Τύπο ότι «κατόρθωσε» να υπογράψει συμφωνία για την μεταβίβασι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τους Γερμανούς επενδυτές (…οι οποίοι τα οδήγησαν στην χρεωκοπία) σε μια άλλη επενδυτική ομάδα από το Αμπού Ντάμπι, εξ ίσου αμφίβολης αξιοπιστίας.
Πριν αναφέρουμε ο,τιδήποτε άλλο, ας σημειωθεί ότι οι αποχωρούντες Γερμανοί επενδυτές έτυχαν μιας σκανδαλώδους διευκολύνσεως από τις φορολογικές Υπηρεσίες μας καθώς αυτές προέβησαν σε μειώσεις στο ελάχιστο των προστίμων που τους είχαν επιβληθεί για την έκδοσι ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ενώ εκδόθηκαν εγγυήσεις και στους προηγουμένους και στους νυν επενδυτές ότι η έρευνα επί του σκανδάλου της παραγγελίας γερμανικών υποβρυχίων (τύπου 214) από την κυβέρνησι Σημίτη, κατά την περίοδο 2000-2001 δεν πρόκειται να αγγίξει τα συμφέροντά τους, σε κάθε περίπτωσι!…
Πέραν αυτού – κρατηθείτε – η νυν κυβερνώσα κατάστασις αποφάσισε να παραγγείλει δύο, ακόμη, γερμανικά υποβρύχια (τύπου 214) επιβαρύνοντας τον δυστυχή αυτό λαό με… ένα Δισεκατομμύριο Ευρώ, με την δικαιολογία ότι έτσι θα συμβάλλει στην βιωσιμότητα του (επίσης) καταδικασμένου να αποτύχει νέου επενδυτικού σχήματος.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχική συμφωνία της περιόδου της Κυβερνήσεως Σημίτη προέβλεπε την κατασκευή τεσσάρων γερμανικών υποβρυχίων (τύπου 214) και έχει καταβληθεί προκαταβολή δύο Δισεκατομμυρίων Ευρώ, καθώς η προμήθεια αυτή είχε… κατεπείγοντα (!) χαρακτήρα. Δέκα δε έτη από τότε δεν έχουμε παραλάβει τα υποβρύχια αυτά και τώρα  ο Γιώργος Π. και οι συν αυτώ σπαταλούν άλλο ένα Δισεκατομμύριο για την παραγγελία δύο ακόμη γερμανικών υποβρυχίων του αυτού τύπου.
Ποιος άραγε, ακόμη και εκ των πλέον φανατικών υποστηρικτών του Γιώργου Π. και της συντροφιάς του μπορεί να μας εξηγήσει το πνεύμα υπό το οποίο εγένετο η συγκεκριμένη παραγγελία, την ώρα που αφ’ ενός δεν έχουμε παραλάβει τα προ… 10 ετών παραγγελθέντα όμοια υποβρύχια και αφ’ ετέρου όταν ο Λαός κυριολεκτικώς πεινάει – στο μεγαλύτερο τμήμα του;
Μήπως επίκειται πόλεμος και δεν το γνωρίζουμε; Απ’ ό,τι έχουμε πληροφορηθεί με τον βασικό αντίπαλο του Εθνους, την Τουρκία, έχει συμφωνηθεί μέχρι και η συνεκμετάλλευσις του Αιγαίου, ενώ και στην Θράκη μας χορεύει σε όποιους ρυθμούς επιθυμεί. Προς τι η νέα αυτή σπατάλη; Πολύ περισσότερο από την στιγμή που η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας μας πιέζει, μέχρι ασφυξίας, άλλοτε για νέα μέτρα και αυστηρότερη επιτήρησι και άλλοτε για να φύγουμε από την Ευρωζώνη.
Αλλά τι να λέμε τώρα!… Αφού, με την εξαίρεσι ολίγων, ο Γιώργος Π. και η συντροφιά του έλαβε, στις αυτοδιοικητικές εκλογές και… επίφασι για την πολιτική που ακολουθεί. Μιλάμε για τρέλα.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου