"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

“Έξω” τα πυρηνικά των ΗΠΑ από την Γερμανία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, ζήτησε σήμερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να απομακρύνουν τα πυρηνικά τους όπλα από το γερμανικό έδαφος.
«Ένας καθοριστικός στόχος για το ΝΑΤΟ είναι να αφιερώσει τις δυνάμεις του στον αφοπλισμό και στον έλεγχο των εξοπλισμών», είπε ο Γερμανός υπουργός σε κοινοβουλευτική συζήτηση για την αμυντική πολιτική της Γερμανίας, μία εβδομάδα πριν από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Λισαβόνα.
Οι δύο πλευρές δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ, επισήμως, πού και πόσα πυρηνικά όπλα διατηρούν, αλλά υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχουν 10 με 20 πυρηνικές βόμβες υπό 24ωρη φρούρηση στην αεροπορική βάση του Μπούχελ στη δυτική Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου