"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η Μισέλ Ομπάμα “σερβιτόρα”

Η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια στάση στην Γερμανία, μετά το ταξίδι της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ασία. Εκεί, επισκέφθηκε την αμερικανική στρατιωτική βάση Ramstein και επιφύλαξε μια έκπληξη στους συμπατριώτες της στρατιωτικούς.
Μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα κάλεσε το προσωπικό του στρατοπέδου να παρουσιαστεί στην αίθουσα εστίασης, όπου θα σερβιριστούν δωρεάν μπριζόλες, χωρίς να φαντάζονται ποιος θα είναι ο υψηλός προσκεκλημένος στο γεύμα τους.
Η Πρώτη Κυρία για 30 λεπτά ανέλαβε το ρόλο της σερβιτόρας, αφού γέμιζε τα πιάτα των στρατιωτών καθώς περνούσαν μπροστά από τον μπουφέ.
Αφού ξεπέρασαν το σοκ οι στρατιωτικοί, η κυρία Ομπάμα έβγαλε λόγο, αναφέροντας ότι η ίδια είναι «η φωνή τους στο Λευκό Οίκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου