"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

“Ηθικό λιθοβολισμό” καταγγέλει η Μπετανκούρ


Η Ίνγκριντ Μπετανκούρ, η γαλλο-κολομβιανή που κρατούσαν όμηρο οι αντάρτες FARC στην Κολομβία, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Μπογκοτά είναι υπεύθυνη για τον «ηθικό λιθοβολισμό της», σε συνέντευξή της στην εφημερίδα La Nation.
Η εικόνα της 48χρονης Ινγκριντ Μπετανκούρ αμαυρώθηκε στην Κολομβία μετά την απαίτηση που διατύπωσε στα τέλη Ιουνίου, να της καταβληθεί αποζημίωση 6 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που αργότερα διέψευσε.
«Ο πρώην πρόεδρος της Κολομβίας, Φρανσίσκο Σάντος, έκανε μια ανακοίνωση που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου», δήλωσε η Μπετανκούρ και πρόσθεσε «Εκείνος είπε: Η Μπετανκούρ επιτίθεται εναντίον των στρατιωτών που την απελευθέρωσαν».
«Τα λόγια αυτά αποτελούν έναν ηθικό λιθοβολισμό χωρίς προηγούμενο στην Κολομβία μαζί με ύβρεις και μίσος», δηλώνει η Μπετανκούρ στην εφημερίδα.
Η Μπετανκούρ, πρώην πολιτικός, είχε κρατηθεί όμηρος από τους αντάρτες για 6,5 χρόνια. Στις διαπραγματεύσεις για τη διάσωσή της, το 2008, είχε ασχοληθεί προσωπικά και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου