"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προφυλακίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου που έπεσε σε χαράδρα στην Αλβανία Στη φυλακή μέχρι τη δίκη

Την προφυλάκιση του Έλληνα οδηγού του λεωφορείου που έπεσε τη Δευτέρα σε χαράδρα στην Αλβανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννιά άτομα και να τραυματιστούν 41 αποφάσισε το δικαστήριο της πόλης Φιέρι.

Το δικαστήριο απέρριψε τη χρηματική εγγύηση των 10.000 ευρώ, που πρότεινε η υπεράσπιση του οδηγού και αποφάσισε την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι το λεωφορείο που οδηγούσε ο πελάτης του χτυπήθηκε από άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.

Το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα-Ιωάννινα, όταν ανατράπηκε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου