"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Στρατιωτικές ενισχύσεις στο Παρίσι και τα περίχωρά του

 Στρατιωτικές ενισχύσεις στο Παρίσι και τα περίχωρά του
Πεντακόσιοι επιπλέον στρατιώτες θα αναπτυχθούν στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο του σχεδίου αντιτρομοκρατικής προστασίας Vigipirate, ανακοίνωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας, μία ημέρα πριν από την μαζική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα υπέρ της ελευθερίας.

«Αυτή η ενίσχυση των 500 στρατιωτικών στο Ιλ ντε Φρανς» την περιοχή που περιλαμβάνει το Παρίσι «θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου του αρχηγού του γενικού επιτελείου ο συνταγματάρχης Ζιλ Ζαρόν.

Οι στρατιώτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της αστυνομίας που έχει ήδη αναπτυχθεί θα είναι συνολικά 1100 από σήμερα και ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 1.350 αύριο στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή.

Η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού σήμερα, την ώρα που οι δυνάμεις επιβολής της τάξης αναζητούν τη σύντροφο ενός εκ των τριών ισλαμιστών δραστών, που δολοφόνησαν σε διάστημα 3 ημερών 17 ανθρώπους.

Πρόκειται για τη σύντροφο του Αμεντί Κουλιμπαλί, Χαγιάτ Μπουμεντιέν, 26 ετών, που αυτή τη στιγμή είναι η πλέον καταζητούμενη γυναίκα στην χώρα.

Στο μεταξύ, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε πολλές επαρχιακές πόλεις αποτίνοντας φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων που βύθισαν στο πένθος τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Στο Πο, στα νοτιοδυτικά της χώρας, τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε μία σιωπηλή πορεία. Στην Ορλεάνη(κεντρικά) περισσότεροι από 22.000 ανθρώποι βγήκαν στους δρόμους την ώρα που στη Νίκαια, στα νοτιοανατολικά της χώρας, οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τους 23.000, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου