"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Κάμερον: Ενισχύουμε τα μέτρα προστασίας της εβραϊκής κοινότητας

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Ουάσινγκτον, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας γύρω από τους χώρους όπου συχνάζει η εβραϊκή κοινότητα της χώρας.

Κάμερον: Ενισχύουμε τα μέτρα προστασίας της εβραϊκής κοινότητας
Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 News αν η Βρετανία έχει αποφασίσει να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας της εβραϊκής κοινότητας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και την εξάρθρωση ενός τρομοκρατικού πυρήνα στο Βέλγιο, ο Κάμερον απάντησε: «Ναι, είναι κάτι που συζητήσαμε με τις υπηρεσίες πληροφοριών και την αστυνομία στη διάρκεια της σύσκεψης της οποίας προήδρευσα στις αρχές της εβδομάδας».
«Είναι προφανώς πολύ σημαντικό να πάρουμε μαθήματα από όσα έχουν συμβεί αλλού στην Ευρώπη, να θέσουμε ερωτήματα για όσα μπορεί να συμβούν εδώ, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, γι' αυτό η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αυξήσουμε τον αριθμό των περιπολιών προκειμένου να προστατεύσουμε την εβραϊκή κοινότητα», πρόσθεσε.
Παρόλα αυτά ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε από τους πολίτες της χώρας του να είναι «φοβερά προσεκτικοί».
«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διασφαλίσουμε 100% την προστασία σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία», προειδοποίησε ο Κάμερον.
Το εβραϊκό ίδρυμα που ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας, το Community Security Trust, χαιρέτισε την απόφαση αυτή, επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί έναν «άνευ προηγουμένου» αριθμό κλήσεων από τους Βρετανούς εβραίους: συνολικά 295.000.
«Οι άνθρωποι έχουν συναίσθηση ότι όσα συνέβησαν στο Παρίσι μπορούν να συμβούν εδώ», επεσήμανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ιδρύματος Μαρκ Γκάρντνερ.
 .ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου