"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γκλέτσος: Τσαμπουκάδες δημοτικού όσα λέει ο Τσίπρας

 Γκλέτσος: Τσαμπουκάδες δημοτικού όσα λέει ο Τσίπρας

«Το μη χείρον βέλτιστον ο Σαμαράς για την Ελλάδα»

Χειμαρρώδης ήταν για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας έστρεψε τα πυρά του στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σε συγκέντρωση υποψηφίων, φίλων και υποστηρικτών της «Τελείας» στη Λάρισα, ο κ. Γκλέτσος υποστήριξε πως «ο Βενιζέλος έπρεπε να είχε πάει φυλακή», χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως «το μη χείρον βέλτιστον για την Ελλάδα» και επιφύλασσε νέα υποτιμητικά σχόλια με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης για μένα, σημείωσε, δεν έχει καμία σοβαρότητα γιατί στην πορεία προς τη πρωθυπουργία έταξε σε όλους τα πάντα, είπε ότι θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το μνημόνιο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Αυτά δεν είναι καν τσαμπουκάδες του δεκαπενταμελούς. Είναι των τριμελών των δημοτικών σχολείων», είπε σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου