"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Βλάβη στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας με προορισμό τα Ιωάννινα

Βλάβη στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας με προορισμό τα Ιωάννινα
Με καθυστέρηση έφτασε στα Ιωάννινα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από την Αθήνα με προορισμό την ηπειρωτική πρωτεύουσα παρουσίασε πρόβλημα λίγο μετά την απογείωση και οι πιλότοι έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου το προσγείωσαν με ασφάλεια.

Αργότερα, όλοι οι επιβάτες της πτήσης μαζί και ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος που αρχικά πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου