"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η αποτρόπαιη μαζική δολοφονία 20.000 δελφινιών στο Taiji της Ιαπωνίας

 
Το Ψαροχώρι Τaiji, είναι ένα άγνωστο μικρό μέρος στην Ιαπωνία, διάσημο, ωστόσο, από το Μάιο του 2009, για μία από τις πολλές άσκοπες φρικαλεότητες που διαπράττει ο άνθρωπος.
Στο Taiji, κάθε χρόνο, πάνω από 20.000 δελφίνια, δολοφονούνται με φρικτό τρόπο, με μοναδικό σκοπό, το κρέας τους να πωληθεί ως φαγητό στην Ιαπωνία.

Δύο λεπτομέρειες ωστόσο: Πρώτη, το κρέας των δελφινιών δεν τρώγεται, και δεύτερη εξαιτίας της ρύπανσης των νερών πέριξ της Ιαπωνίας, τα δολοφονημένα δελφίνια, έχουν ήδη "¨δηλητηριασμένο" κρέας, με πολύ υψηλά ποσοστά υδραργύρου και ως γνωστόν ο υδράργυρος, είναι εξαιρετικά τοξικός και επικίνδυνος για τον άνθρωπο. 


Οι ψαράδες στο Taiji, αλλά και η κυβέρνηση της Ιπαωνίας, το γνωρίζουν αυτό καλά, από αρκετές, έρευνες, και γι' αυτό, τα δολοφονημένα δελφίνια, πωλούνται ψευδώς ως  φάλαινες.


Το 2009, η ιστορία, της δολοφονίας των δελφινιών έγινε παγκόσμια γνωστή, χάρις στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "The Cove", του Έλληνα Λούη Ψυχογιού, ο οποίος επιστράτευσε, μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων, ακτιβιστών, αθλητών και ειδικών σε τηελοπτικά γυρίσματα προκειμένουν να φέρει στο φως, αυτή την καλά κρυμμένη και οργανωμένη μαζική δολοφονία, του πιο κοντινού, νοήμονος θηλαστικού προς τον άνθρωπο. 


Η δουλειά του Λ. Ψυχογιού, έλαβε το Όσκαρ, καλύτερου ντοκιμαντέρ του 2009, η ιστορία, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, οι Ιάπωνες, ωστόοσο, συνεχίζουν το Σεπτέμβριο κάθε χρόνου, να σφάζουν πάνω από 20.000 δελφίνια, αφού πρώτα τα παγιδεύσουν στον μικρό κόλπο έξω από το ψαροχώρι τους. 


Η άσκοπη, -εντελώς όμως- σφαγή συνεχίζεται, και απλώς η Ιαπωνία, η οποία συνεχίζει και τη φαλαινοθηρία, δήθεν για επιστημονικούς σκοπούς, είναι μονίμως αντιμέτωπη με την διεθνή κατακραυγή. 


Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε... 

 


.e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου