"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Ιράν: Συνεχίζονται οι πωλήσεις πετρελαίου σε Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία

 


Ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου Ροστάμ Γασεμί διέψευσε σήμερα ότι σταμάτησαν οι πωλήσεις ιρανικού πετρελαίου στη Γερμανία, την Ελλάδα και την Ισπανία, όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης.
      "Πωλούμε πετρέλαιο σε όλη την Ευρώπη εκτός από τη Γαλλία και τη Βρετανία", δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου.
      Τα αγγλόφωνα και αραβόφωνα κανάλια της κρατικής ιρανικής τηλεόρασης, ταPress-TV και αλ-Άλαμ, είχαν ανακοινώσει στις 10 και 11 Απριλίου, χωρίς να διαψευσθούν από τις αρχές, ότι η Τεχεράνη επέκτεινε στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα τη διακοπή των πετρελαϊκών εξαγωγών που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο σε βάρος της Γαλλίας και της Βρετανίας.
      Η διακοπή αυτή αποφασίσθηκε σε αντίποινα για την απόφαση της ΕΕ να επιβάλει ένα σταδιακό εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.
      "Οι εξαγωγές σταμάτησαν προς τη Γαλλία και τη Βρετανία. Όσον αφορά τις άλλες χώρες, οι εξαγωγές συνεχίζονται αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν οικονομικά προβλήματα", τα οποία συνδέονται με δυσκολίες στη μεταβίβαση χρημάτων, δήλωσε ο Γασεμί.
      "Δεν έχουμε σταματήσει τις εξαγωγές μας προς την Ελλάδα" με την οποία "υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, τα οποία επιλύονται", υπογράμμισε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου