"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Στη ζωή νεκρό βρέφος 12 ώρες μετά...
Έρευνα διατάχθηκε όταν ένα βρέφος που ειπώθηκε ότι γεννήθηκε νεκρό, βρέθηκε 12 ώρες μετά ζωντανό μέσα στο φέρετρο στο νεκροτομείο, έτοιμο για ταφή... Η Luz Milagros γεννήθηκε πρόωρα τρεις μήνες. Μόλις γεννήθηκε, οι γιατροί της έκαναν νάρκωση στη μητέρα, η οποία δεν μπόρεσε να δει το νεογέννητο παιδί της. Όταν συνήλθε της είπαν, ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό. «Την ώρα της γέννησης δεν θυμάμαι πολλά γιατί με νάρκωσαν. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν μου έδειξαν το μωρό μου» δήλωσε αργότερα η μητέρα.

Συντετριμμένη θέλησε να δει μία φορά το παιδί της για να πει το δικό της «αντίο». Συνοδευόμενη από τον άνδρα της, μπήκαν στο νεκροτομείο και ζήτησαν να δουν το παιδί τους. Οι αρμόδιοι το είχαν ήδη βάλει σε φέρετρο το οποίο μάλιστα είχαν καρφώσει. Οι γονείς τους υποχρέωσαν να το ανοίξουν. Δειλά η μητέρα τράβηξε το σεντόνι από το άψυχο κορμάκι. Πρώτα φάνηκε το χέρι και μετά το κεφαλάκι... Και εκεί συνέβη το θαύμα. Το παιδί έβγαλε έναν αναστεναγμό κι αμέσως μετά άρχισε το πρώτο της κλάμα! Η μητέρα πισωπάτησε τρομαγμένη νομίζοντας ότι ήταν η φαντασία της, αλλά ήταν πραγματικότητα!Το μωράκι γεννήθηκε πριν από μία εβδομάδα. Σήμερα είναι σε σταθερή κατάσταση στο μαιευτήριο. Το όνομα που της έδωσαν οι γονείς της είναι σημαδιακό. Αντί για το Liliana Abigail που σχεδίαζαν να την πουν, τώρα την ονομάζουν Luz Milagros, που σημαίνει Φως του Θαύματος. Η μικρή είναι το πέμπτο παιδί του ζευγαριού και η υγειονομική υπηρεσία της βόρειας Αργεντινής διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: SKYNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου