"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΕΕ συμφώνησε να δίνει στο αμερικανικό ΥΠΕΣ τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία όσους ταξιδεύουν στις ΗΠΑ!


Το “πράσινο φως” το έδωσε το ίδιο του ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με 409 ψήφους υπέρ, 226 κατά και 33 αποχές.

Έτσι, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ θα μπορεί να έχει στα χέρια τα προσωπικά στοιχεία όποιου ταξιδεύει στην Αμερική, από όνομα και διεύθυνση μέχρι τηλέφωνα και αριθμούς πιστωτικών καρτών!

Ακόμα ενδέχεται να έχουν στη διάθεσή τους και άλλα πιο ευαίσθητα στοιχεία, όπως φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, θρησκευτικές πεποιθήσεις ή δεδομένα που αφορούν στην υγεία και το σεξουαλικό προσανατολισμό!

Αυτά τα δεδομένα των επιβατών, γνωστά ως Passenger Name Record (PRN), όπως λέει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Αμερική, θα συμβάλουν στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας!

Όλα αυτά θα πρέπει να έχουν εγκριθεί επισήμως μέχρι τις 26 Απριλίου 2012 από όλους τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων των 27

κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

http://olympia.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου