"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκτός λειτουργίας πολλά φανάρια στην Αθήνα λόγω...Siemens

Κυκλοφοριακό χάος παρατηρείται σε πολλά σημεία της Αθήνας όπου τα φανάρια δεν λειτουργούν. Ο ένας μετά τον άλλον, οι φωτεινοί σηματοδότες βγαίνουν εκτός λειτουργίας, ελλείψει ανταλλακτικών, αφού εκκρεμεί η υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία που θα αναλάβει τη συντήρησή τους.

Μέχρι το καλοκαίρι, οπότε έληξε η προηγούμενη σύμβαση, το έργο της συντήρησης ανήκε στη Siemens.

Όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, νέος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί μέσα στον επόμενο μήνα.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αναθέσεις. Έχουμε προχωρήσει σε διαγωνισμό, προσπαθώντας να υιοθετήσουμε κανόνες υγιούς ανταγωνισμού», τόνισε ο υφυπουργός, σημειώνοντας ότι στο εξής θα διαχωρίζονται οι διαγωνισμοί για συντήρηση και την επέκταση του δικτύου των φωτεινών σηματοδοτών.

Σύµφωνα µε την Τροχαία Αθηνών, από χθες, δεν λειτουργούν τα φανάρια στη Μεσογείων (στο ύψος του Γενικού Κρατικού Νοσοκοµείου Αθηνών και του Νοµισµατοκοπείου), στην Κηφισίας (στο ύψος του ΚΑΤ), στη συµβολή της Βασιλίσσης Σοφίας και Παπαδιαµαντοπούλου, στην Πειραιώς (στη γέφυρα του Μοσχάτου) και στη Β. Κωνσταντίνου και Αρδηττού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου