"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το 666 στη Βουλή!

karta_politiΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ είναι έτοιμο! Αμέσως μετά τις εκλογές θα κατατεθεί στην Βουλή και φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να μην ψηφισθεί, διότι ουδείς από τα στρατιωτάκια του ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να δυσαρεστήσει τον Αρχηγό και να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του.
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, είναι το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ στάδιο πριν φτάσουμε στην ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ!
Δύο Καθηγητές Πανεπιστημίου έχουν φτάσει, αναλυτικά, στο συμπέρασμα για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και τα αποτελέσματά της. Την έχουν «ψάξει» σε βάθος και έχουν φτάσει στα απόκρυφα που κρύβει το «τετράγωνο χαρτάκι» του Διαβόλου με το οποίο θα ελέγχεται η ιδιωτική ζωή μας με όλες τις προεκτάσεις της.
Η «σοσιαλιστική» Κυβέρνηση Παπανδρέου επείγεται να εφαρμόσει την «κάρτα του πολίτη». Θέλει να έχει τα πρωτεία στην επιβολή της Παγκόσμιας  Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ενώ στη Βρετανία μέχρι να ολοκληρώσουν το πολύπλοκο νομοθετικό πλαίσιο για την κατάργησή της η Κυβέρνηση διαβεβαίωσε ρητά τους Βρετανούς ότι θα προβεί στην καταστροφή των Δεδομένων.
Αυτές οι Ηλεκτρονικές ταυτότητες είναι πολυδάπανες. Για την Βρετανία θα στοίχιζαν τουλάχιστον 835 εκατομμύρια λίρες για την πρώτη μόνο δεκαετία της λειτουργίας του συστήματος. Εμείς  που είμαστε στο ΔΝΤ και παίρνουμε κάθε μέρα μέτρα κατά των πολιτών θα μπούμε στην διαδικασία μιας τέτοιας επαχθούς δαπάνης;
Αυτό από οικονομικούς και μόνο λόγους δεν πρέπει να το δεχθούμε. Βεβαίως, πάνω από το οικονομικό κόστος είναι η στέρηση του αγαθού της Ελευθερίας που, για να το απολαμβάνουμε εμείς, οι πρόγονοί μας έχυσαν ποτάμια αίμα. Πάνω απ’ όλα είναι λόγοι θρησκευτικής συνείδησης αφού πλέον μας οδηγούν στον προθάλαμο του εμφυτεύματος του τσιπ το οποίο θα είναι και το χάραγμα – σφράγισμα του αντίχριστου, του καθενός που θα το πάρει, αλλά και η αμετάκλητη και αιώνια καταδίκη του.
Ε.Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου