"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το... FBI της Ουγγαρίας θα ερευνήσει για την τοξική λάσπη



Η κρατική υπηρεσία ερευνών της Ουγγαρίας θα τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη διαρροή κόκκινης τοξικής λάσπης που έχει καλύψει από χθες τουλάχιστον επτά πόλεις και χωριά.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Μόνικα Μπένι, η απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας να ανατεθούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία οι έρευνες- στο ουγγρικό FBI, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά- είναι ενδεικτική της σπουδαιότητας του ζητήματος για τις αρχές αλλά και της πολυπλοκότητάς του.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από το «τσουνάμι» της λάσπης που κατέστρεψε δρόμους, σπίτια, γέφυρες και αυτοκίνητα. Η διαρροή προκλήθηκε σε δεξαμενή που συγκρατούσε τα λήμματα από την επεξεργασία βωξίτη σε εργοστάσιο αλουμινίου.

Θέλουν να ανοίξουν ξανά το εργοστάσιο

Για τον καθαρισμό της περιοχής που επλήγη από την κόκκινη λάσπη οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος.

Η εταιρία MAL Zrt, ιδιοκτήτρια του εργοστασίου από το οποίο διέρρευσαν εκατοντάδες χιλιάδες τόννοι κόκκινης λάσπης, τόνισε ότι θέλει να ξαναρχίσει την παραγωγή στο εργοστάσιό της το Σαββατοκύριακο.

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έδωσε χθες εντολή για την αναστολή της παραγωγής στην
MAL Zrt και κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις επαρχίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου