"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η Γαλλία προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα στη Βρετανία



Ενισχυμένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο μετά την προειδοποίηση για τρομοκρατικό χτύπημα από την Αλ Κάιντα.
Άμεσος και υψηλός είναι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βρετανία, προειδοποιεί τους πολίττες της η γαλλική κυβέρνηση με ταξιδιωτική οδηγία, που εξέδωσε σήμερα.

Στην ιστοσελίδα του, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών συστήνει στους γάλλους πολίτες που ταξιδεύουν στη Βρετανία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση εξαιτίας του υψηλού κινδύνου τρομοκρατικής ενέργειας στη χώρα, που ενδέχεται να έχει ως στόχο μέσα μαζικής μεταφοράς και τουριστικά αξιοθέατα.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο Ίντερνετ σήμερα το μεσημέρι. Οι γαλλικές αρχές επικαλούνται εκτίμηση της βρετανικής κυβέρνησης για την «εξαιρετικά μεγάλη πθανότητα» τρομοκρατικής επίθεσης στο έδαφός της.
«Συμβουλεύουμε (τους ταξιδιώτες) να είναι υπερβολικά προσεκτικοί στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα», ανέφερε το υπουργείο στην ιστοσελίδα του.
Οι ΗΠΑ και η Βρετανία προειδοποίησαν τους πολίτες τους την Κυριακή για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, με την Ουάσινγκτον να υποστηρίζει ότι η Αλ Κάιντα μπορεί να πλήξει τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η Βρετανία αύξησε το επίπεδο κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης στο «υψηλό» από «γενικό» προς όσους ταξιδεύουν στη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ στο δικό της έδαφος το επίπεδο κινδύνου παραμένει «σοβαρό».
Στο Βερολίνο, ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μαϊζίερ, δήλωσε σήμερα ότι δεν βλέπει να υπάρχουν ενδείξεις για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία παρότι η χώρα γενικώς αποτελεί στόχο.


Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για άμεσο κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος σε ευρωπαϊκό έδαφος
Στο μεταξύ, τις πληροφορίες που δημοσίευσαν πριν λίγες ημέρες τα γερμανικά περιοδικά Spiegel και Focus επιβεβαιώνουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που παραδέχονται ότι κρατούμενος σε στρατόπεδο στο Αφγανιστάν κατονόμασε τον τρίτο τη τάξει στην ηγεσία της Αλ Κάιντα ως εγκέφαλο του σχεδίου τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν ότι δίκτυο ισλαμιστών ανταρτών είχε έδρα το Αμβούργο, ενώ ο πρεσβευτής του Πακιστάν στις ΗΠΑ συνδέει τις αμερικανικές επιδρομές στα σύνορα με το Αφγανιστάν με τις έρευνες για πιθανά χτυπήματα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το CΝΝ, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν πως ο Αχμέντ Σιντίκι, κρατούμενος από τις αμερικανικές δυνάμεις ασφαλείας σε στρατόπεδο στο Αφγανιστάν, υπέδειξε τον Γιουνίς Αλ Μαουρετάνι ως τον άνθρωπο πίσω από τα σχεδιαζόμενα χτυπήματα.

Στη διάρκεια της ανάκρισης, ο Σιντίκι φέρεται να είπε ότι είχε συναντήσει τον Αλ Μαουρετάνι στο βόρειο Πακιστάν και εκεί ο ίδιος του είπε πως σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος -ανάλογες με εκείνες στην Ινδία το 2008.

Ο Σιντίκι φέρεται, επίσης, να είπε ότι ο Αλ Μαουρετάνι επρόκειτο να μεταβεί σε μία ευρωπαϊκή χώρα, μαζί με άλλους δύο ισλαμιστές αντάρτες, προκειμένου να προετοιμάσει τα χτυπήματα. Πρόκειται για έναν Γαλλογερμανό πολίτη, αλγερινής καταγωγής, και έναν Γερμανο-ιρανό. Και οι δύο φέρονται να είναι μέλη ομάδας ισλαμιστών, με επικεφαλής τον Αλ Μαουριτάνι, που αναχώρησε από το Αμβούργο το 2009.

Ο Σιντίκι φέρεται να υποστήριξε, ακόμα, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο Γερμανοί είχαν λάβει οδηγίες από τον Αλ Μαουρετάνι για το πώς να επικοινωνούν με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας μία ιστοσελίδα με τίτλο «Τα μυστικά των μουτζαχεντίν».

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το CNN, οι γερμανικές αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν τα παραπάνω στοιχεία μέσω ενός άλλου κρατουμένου, μέλος και αυτός του «δικτύου του Αμβούργου». Πρόκειται για τον Ραμί Μακανέζι, Γερμανό συριακής καταγωγής, που συνελήφθη στο Πακιστάν το καλοκαίρι και εκδόθηκε στη Γερμανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ισχυρισμοί του Σιντίκι επιβεβαιώνονται, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι αρκετοί ισλαμιστές γερμανικής καταγωγής έχουν εγκαταλείψει το Αμβούργο και έχουν βρει καταφύγιο στο Βόρειο Ουαζιριστάν.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει εν μέρει και ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Ουάσινγκτον Χουσεΐν Χακανί, αφού με δήλωσή του στο BBC συνέδεσε τις έρευνες για τις ενδεχόμενες επιθέσεις στην Ευρώπη με τις επιδρομές μη επανδρωμένων αμερικανικών αεροσκαφών στη μεθόριο Πακιστάν-Αφγανιστάν.

«Η δραστηριότητα που παρατηρείται στο Βόρειο Ουαζιριστάν έχει σχέση με τις προειδοποιήσεις που ακούμε για πιθανά χτυπήματα στην Ευρώπη» δήλωσε στο BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου