"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σάλος από το βίντεο του «χορευτή» ισραηλινού στρατιώτη



Δύο χρόνια ύστερα από την ανάρτησή του στο YouTube, το βίντεο που δείχνει ισραηλινό στρατιώτη να χορεύει μπροστά από παλαιστίνια κρατούμενη με τα μάτια δεμένα, προκαλεί προβληματισμό στο Ισραήλ, ύστερα από τη μετάδοσή του, πριν από δυο μέρες από το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυπ Channel 10, μαζί με άλλα «περίεργα» βίντεο από το διαδίκτυο.

Στο κακής ποιότητας βίντεο εμφανίζεται ένα άτομο που φορά τη στολή ισραηλινού λοχία και χορεύει σε αραβικούς ρυθμούς. Ακριβώς πίσω του είναι μια γυναίκα κρατούμενη με μαντίλα και μαύρα ρούχα, που έχει τα μάτια της δεμένα. Στόχος του στρατιώτης πιστεύεται πως είναι η ταπείνωση της γυναίκας.



Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ερευνά το θέμα και ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τόνισε όμως ότι διατηρεί επιφυλάξεις για την γνησιότητά του.


«Είμαι η κρατούμενη του βίντεο»
Στη Δυτική Όχθη, η Ισαάν Νταμπαμπσέχ δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι είναι «100% σίγουρη» πως είναι η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο. Σύμφωνα με την ίδια το οπτικό υλικό μαγνητοσκοπήθηκε το 2007 σε στρατόπεδο της Δυτικής Όχθης, όταν την συνέλαβαν λόγω της συμμετοχής της στην ακραία ισλαμιστική οργάνωση Τζιχάντ.

«Σήκωσα το μαντίλι από τα μάτια μου για λίγο-ήμουν σε θέση να το κάνω με τα δυο μου χέρια αν και φορούσα χειροπέδες. Είδα μια ομάδα στρατιωτών να ακούν μουσική από το κινητό τους και να πίνουν. Ένας στρατιώτης χόρευε», είπε η Παλαιστίνια, η οποία τόνισε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά των ισραηλινών αρχών.

Τον Αύγουστο προκλήθηκε σάλος από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ισραηλινή πρώην στρατιώτης, δίπλα σε παλαιστίνιους κρατουμενους ενώ τον Ιούλιο, σε βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, ισραηλινοί στρατιώτες εμφανίζονταν να χορεύουν σε δρόμους της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου