"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ουγγαρία: Στο Δούναβη φτάνει η φονική λάσπη Τουλάχιστον ένας χρόνος και δεκάδες εκατοµµύρια ευρώ θα χρειαστούν για τον καθαρισµό της τοξικής λάσπης.


Η διαρροή θεωρείται το χειρότερο χηµικό ατύχηµα στην ιστορία της Ουγγαρίας
Συναγερμός έχει σημάνει στις χώρες που βρέχονται από το Δούναβη, καθώς πλέον η κόκκινη τοξική λάσπη, που διέρρευσε από το ουγγρικό εργοστάσιο παραγωγής αλουμίνας, φτάνει στο δεύτερο μεγαλύτερο ποταμό της Ευρώπης, σύμφωνα με την Υπηρεσία Υδάτων της Ουγγαρίας.

Η λάσπη έχει μολύνει τον ποταμό Ράμπα, που εκβάλλει στον Δούναβη και παρά την τιτάνια προσπάθεια από τα συνεργεία καθαρισμού, πολύ δύσκολα θα σταματήσει την καταστροφική της πορεία.

Πλέον, η μόλυνση από τη λάσπη απειλεί άμεσα έξι χώρες νότια της Ουγγαρίας, οι οποίες βρέχονται από τον Δούναβη: Ρουμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Κροατία, Μολδαβία και Ουκρανία.

Τα συνεργεία ρίχνουν τόνους ασβέστη σε παραποτάμους, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν ή έστω να επιβραδύνουν αυτό που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε επιφυλακή από χθες για αυτό το ενδεχόμενο. Ο εκπρόσωπος της ΕΕ, Τζο Χένον, δήλωσε χθες ότι η Ένωση είναι έτοιμη να βοηθήσει εάν η καταστροφή λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τουλάχιστον ένας χρόνος και δεκάδες εκατοµµύρια ευρώ θα χρειαστούν για τον καθαρισµό της τοξικής λάσπης.

Η διαρροή θεωρείται το χειρότερο χηµικό ατύχηµα στην ιστορία της Ουγγαρίας.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως για να αποτραπούν οι µακροπρόθεσµες συνέπειες, θα πρέπει στη µολυσµένη περιοχή να αφαιρεθεί από την επιφάνεια του εδάφους στρώµα πάχους δύο εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου