"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τρομοκρατικός συναγερμός για την Ευρώπη


Η Ιαπωνία και η Σουηδία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, προειδοποιούν τους πολίτες τους που ταξιδεύουν στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ιάπωνες καλούνται να δείχνουν μεγάλη προσοχή, όταν ταξιδεύουν με μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ευρώπη και όταν επισκέπτονται τουριστικές τοποθεσίες. «Λόγω της αύξησης των απειλών για τρομοκρατικές επιθέσεις, το σουηδικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους πολίτες της χώρας να επιδείξουν αυξημένη επαγρύπνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το σουηδικό υπουργείο Εξωτερικών.

Την περασμένη εβδομάδα έγιναν ευρύτερα γνωστά σχέδια για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη -αναφέρθηκαν ως πιθανοί στόχοι η Γερμανία και η Γαλλία- παρόμοιες με τις επιθέσεις στη Βομβάη το 2008. Στη Βομβάη, ομάδες τρομοκρατών είχαν χτυπήσει ταυτόχρονα διάφορους στόχους.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος» επιθέσεων στη Γαλλία και στη Γερμανία.

Ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι έχει εκκενωθεί δυο φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, ένας άνδρας συνελήφθη στις νοτιοδυτικές περιοχές της πόλης και θεωρείται ύποπτος για τις βομβιστικές απειλές που έφτασαν στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου