"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ζητούν από τον Ομπάμα την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ Επιστολή αμερικανών βουλευτών


Να προωθήσει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα 19 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, οι Αμερικανοί βουλευτές απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, την υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, και τον υπουργό Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, με την οποία τους ζητούν να παροτρύνουν τους εταίρους των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, ώστε να επιδώσουν στην ΠΓΔΜ επίσημη πρόσκληση για ένταξη στη Συμμαχία, στην επικείμενη Σύνοδο της Λισαβόνας.

Εν τω μεταξύ, κατατέθηκε ψήφισμα στη Γερουσία των ΗΠΑ εκ μέρους του γερουσιαστή Πάτρικ Λέχι, στο οποίο εκφράζεται η ευγνωμοσύνη των ΗΠΑ προς το λαό και την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ για τη συνεργασία, την αφοσίωση και τη συμμετοχή στη βελτίωση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της σταθερότητας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των κυβερνήσεων και των λαών στον κόσμο.

«Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικό ψήφισμα, που κατατέθηκε από τον γερουσιαστή Πάτρικ Λέχι, τρίτο κατά σειρά στην ιεραρχία των Δημοκρατικών Γερουσιαστών. Για εμάς, αυτό σημαίνει αναγνώριση όσων πράττουν και έπραξαν ο "μακεδονικός λαός", η κυβέρνηση της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την εταιρική σχέση με τις ΗΠΑ», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ, Ζόραν Κονιάνοφσκι.

Ο υπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και σήμερα θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρόμπερτ Γκέιτς. Στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά, όπου την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθεί με τον Καναδό ομόλογό του, Πίτερ Μακ Κέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου