"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο πύργος του Άιφελ πιθανός στόχος τρομοκρατών Κατάλογος πιθανών στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών


Ο Πύργος του Άιφελ ένας απο τους πιθανούς στόχους των τρομοκρατών
Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι και ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου περιλαμβάνονται στα πολυσύχναστα σημεία στην Ευρώπη, τα οποία βρίσκονται στον κατάλογο των πιθανών στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ο κατάλογος αυτός περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, όπως μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο υπεύθυνες πηγές.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο κατάλογος διοχετεύτηκε από έναν «γερμανοπακιστανό υπήκοο, ο οποίος ανακρίνεται στην αμερικανική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν».
Το Fox News προσθέτει πως η αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από ανώτερα στελέχη δυτικών μυστικών υπηρεσιών.
Στον κατάλογο αυτό, σύμφωνα με το δίκτυο, περιλαμβάνονται το πολυτελές ξενοδοχείο Άντλον, κοντά στην πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, ο πύργος της τηλεόρασης στην Αλεξάντερπλατζ, επίσης στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς και ο καθεδρικός ναός της Νοτρ-Νταμ στο Παρίσι.
«Αξιωματούχος τόνισε επίσης πως έχει ενισχυθεί η ασφάλεια γύρω από τη βρετανική βασιλική οικογένεια», τονίζει το Fox News.
Χθες, οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τους υπηκόους τους στην Ευρώπη για «πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις», καλώντας τους να είναι προσεκτικοί στα δημόσια σημεία, έπειτα από τη δημοσίευση των πληροφοριών για αποτραπείσες επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου