"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ


Το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας τόνισε ότι δεν υπάρχουν μισθοφόροι στις διαδηλώσεις της Λιβύης και πως αεροπλάνο, που είναι φορτωμένο με "χρυσό", για λογαριασμό του Μουαμάρ Καντάφι δεν έχει προσγειωθεί στο Μινσκ.

"Τις τελευταίες ημέρες, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ψευδείς ισχυρισμοί, σχετικά με τη Λευκορωσία, σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης", όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος, Andrei Savinykh.

"Πρώτα εφευρέθηκε ότι δραστηριοποιούνται εργολάβοι της Λευκορωσίας στη Λιβύη, στη συνέχεια, εφευρέθηκε η προσγείωση, στο Μινσκ, του αεροπλάνου από τη Λιβύη που μεταφέρει χρυσό και διαμάντια και σήμερα διοχετεύονται κατηγορίες για δήθεν παραβιάσεις των κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι μακριά από την πραγματικότητα", τόνισε.


"Στην πραγματικότητα, επιχειρείται μια καταστροφική επίθεση των Μέσων Ενημέρωσης κατά της Λευκορωσίας", πρόσθεσε.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου