"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Καντάφι: Θα γίνει σφαγή αν εισβάλουν οι ΗΠΑ στη Λιβύη


Οι Λίβυοι θα πεθάνουν κατά χιλιάδες αν οι ΗΠΑ ή άλλες ξένες  δυνάμεις εισβάλουν στη Λιβύη, υπογράμμισε σήμερα ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, σημειώνοντας ότι ο ίδιος προτίθεται να συζητήσει συνταγματικές και άλλες νομικές μεταρρυθμίσεις χωρίς να γίνει χρήση βίας.
“Θέλουν να γίνουμε σκλάβοι για άλλη μια φορά όπως ήμασταν σκλάβοι των Ιταλών”, δήλωσε ο Καντάφι, αναφερόμενος στην πρώην αποικιακή δύναμη της Λιβύης.
“Δεν θα το δεχθούμε ποτέ. Θα μπούμε σε έναν αιματηρό πόλεμο και οι Λίβυοι θα πεθάνουν κατά χιλιάδες αν εισβάλουν οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ”, σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στην Αλ Κάιντα υπογράμμισε: “Προτίθεμαι να μιλήσω με οποιονδήποτε από αυτούς, έναν από τους ‘εμίρηδές’ τους, οποιονδήποτε διορίσει εαυτόν (ως εμίρη), ο οποίος θα έρθει να συζητήσει μαζί μου, αλλά αυτοί δεν συζητούν (…) δεν έχουν καν αιτήματα”.
Ο λίβυος ηγέτης κατηγόρησε επίσης τα δορυφορικά τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν έχουν δείξει τις “τεράστιες διαδηλώσεις” που έχουν γίνει για να τον υποστηρίξουν.
“Άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένοι διαδήλωσαν σε άνευ προηγουμένου συγκεντρώσεις (για να με υποστηρίξουν), αλλά τα αραβικά δορυφορικά δίκτυα δεν τις μετέδωσαν”, είπε και κάλεσε τον ΟΗΕ να στείλει μια επιτροπή έρευνας στη Λιβύη.
“Καλούμε τον κόσμο και τον ΟΗΕ να στείλουν μια επιτροπή έρευνας στη Λιβύη για να διαλευκάνει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους άμαχοι και αστυνομικοί”, σημείωσε και προσέθεσε: “Δεν υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι στη Λιβύη”.
“Η πλειοψηφία αυτών που σκοτώθηκαν σκοτώθηκε από τρομοκράτες, οι οποίοι επιτέθηκαν σε στρατιωτικά κέντρα”, επανέλαβε, επιρρίπτοντας εκ νέου την ευθύνη στην Αλ Κάιντα και προσέθεσε: “Θα πολεμήσουμε μέχρι να πέσει και ο τελευταίος άνδρας και η τελευταία γυναίκα”.
Ο λίβυος ηγέτης σημείωσε εξάλλου ότι τα κοιτάσματα πετρελαίου στη χώρα του είναι ασφαλή, αλλά ότι η παραγωγή πετρελαίου της χώρας βρίσκεται “στο χαμηλότερο επίπεδο” και ότι οι ξένες εταιρείες ανησυχούν λόγω των κακοποιών.
“Τα κοιτάσματα πετρελαίου είναι ασφαλή (…) αλλά οι εταιρείες φοβούνται”, είπε, εξηγώντας ότι αυτό που φοβούνται είναι οι “ένοπλοι κακοποιοί”.
Ο συνταγματάρχης Καντάφι δεσμεύτηκε εξάλλου να χορηγήσει αμνηστία “σε όλους όσοι παραδώσουν τα όπλα τους και επιστρέψουν στα σπίτια τους” και υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν θα φύγει ποτέ από τη Λιβύη.
“Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ τη Λιβύη”, είπε και προειδοποίησε ότι δεν θα αποδεχθεί ποτέ οι εξεγερμένοι να συνεχίσουν να ελέγχουν πόλεις της χώρας.
Εξάλλου και ο πρώην επικεφαλής του πρωτοκόλλου του Καντάφι, Νούρι ελ Μισμάρι, ο οποίος έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία, δήλωσε σήμερα από το Παρίσι ότι ο λίβυος ηγέτης “θα πολεμήσει μέχρι τέλους”.
Ο Καντάφι “βρίσκεται στην Τρίπολη, όπου αλλάζει συνέχεια τόπο κατοικίας”, αλλά “δεν θα φύγει στο εξωτερικό, θα πολεμήσει μέχρι τέλους”, δήλωσε ο Μισμάρι.
Ο κύκλος των πιστών του Καντάφι “έχει περιοριστεί” από τότε που άρχισε η εξέγερση εναντίον του, σημείωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι “του απομένει ακόμη μια ομάδα η οποία δεν έχει άλλη επιλογή από το να αγωνιστεί στο πλευρό του” καθώς τα μέλη της “έχουν διαπράξει εγκλήματα”.
Το γεγονός ότι ο Καντάφι κάλεσε μισθοφόρους οφείλεται στο ότι “δεν είχε ποτέ εμπιστοσύνη στο στρατό”, εξήγησε εξάλλου ο Μισμάρι, αρνούμενος να αποκαλύψει τις χώρες προέλευσης των μισθοφόρων αυτών, καθώς αυτό “αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα”.
Ο Μισμάρι δήλωσε επίσης ότι τάσσεται εναντίον μιας στρατιωτικής επέμβασης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, αλλά ζήτησε την καταστροφή των διαδρόμων προσγείωσης και απογείωσης “προκειμένου να εμποδιστεί η αεροπορία του Καντάφι να βομβαρδίζει” αντικαθεστωτικούς.
“Δεν θέλουμε ξένους στρατιώτες. Δεν θέλουμε να απελευθερώσουν τη χώρα μας οι ξένες δυνάμεις”, σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι οι Λίβυοι έχουν ριζωμένη στη μνήμη τους “την ιρακινή εμπειρία”, όπου οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν θύματα μεταξύ των αμάχων.
Σε ερώτηση που του έγινε για την πόλη Μπρέγκα, στην ανατολική Λιβύη, ο Μισμάρι εξέφρασε φόβους για “πολλά θύματα” στην πόλη αυτή, όπου αντεπιτέθηκαν οι δυνάμεις του λιβυκού καθεστώτος προτού ξαναπάρουν τον έλεγχό της οι αντικαθεστωτικοί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλ.Πρακτ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου