"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Είμαστε περικυκλωμένοι από ενέργεια


Και είναι κουτό να μην την αξιοποιήσουμε!
Μια ολόφρεσκη εναλλακτική τεχνολογία παραγωγής ενέργειας που αξιοποιεί μια άλλη ανανεώσιμη πηγή -εκτός από τις γνωστές σε όλους μας, αέρα, ήλιο, κύματα κλπ.- έκανε την εμφάνισή της στη Νορβηγία. Το όνομά της είναι «οσμωτική ενέργεια» και πρόκειται για την ενέργεια που απελευθερώνεται κατά τη συνάντηση του γλυκού με το θαλασσινό νερό. Όπως είναι λογικό, το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισμού στη Νορβηγία βρίσκεται στις όχθες ενός φιορδ και αποτελεί δημιούργημα της Statkraft, εταιρίας που ειδικεύεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Το φαινόμενο της όσμωσης είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη φύση και αυτή τη στιγμή η επιστήμη εξελίσσει την τεχνολογία που είναι απαραίτητη ώστε η αποδοτικότητα της μονάδας να αυξηθεί και η οσμωτική τεχνολογία να γίνει οικονομικά κερδοφόρα. Το πλεονέκτημά της έγκειται στο ότι παράγει μια σταθερή και προβλέψιμη ποσότητα ηλεκτρισμού, χωρίς να επηρεάζεται από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρία, το παγκόσμιο δυναμικό της συγκεκριμένης μορφής ενέργειας φτάνει την παραγωγή 1.700 τεραβατωρών (TWh) ετησίως, δηλαδή, τη μισή από τη συνολική παραγωγή ηλεκτρισμού στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου