"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εφέτης ανακριτής για τις μίζες σε ΟΤΕ-ΟΣΕ


Στα…χέρια εφέτη ειδικού ανακριτή περνούν ακόμη δυο υποθέσεις, που σχετίζονται με σκανδαλώδεις συμβάσεις μεταξύ της Siemens και του Ελληνικού δημοσίου.
Η μια υπόθεση αφορά στις μίζες της θυγατρικής του ΟΤΕ στην Αρμενία Armentel από τη Siemens, ενώ η δεύτερη στις «μαύρες» αμοιβές του γερμανικού κολοσσού για την προμήθεια τροχαίου υλικού του ΟΣΕ.
Και για τις δυο υποθέσεις έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, αλλά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες ζήτησε να συγκληθεί η ολομέλεια Εφετών προκειμένου οι υποθέσεις να ανατεθούν σε εφέτη ειδικό ανακριτή.

Επιπλέον ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός με άλλη παραγγελία του προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά να διενεργηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα οι έρευνες, που αφορούν στην αθέτηση από τη Siemens της υποχρέωσης να προμηθεύσει τον Ελληνικό στρατό με αναγκαία ανταλλακτικά για το εξοπλιστικό πρόγραμμα Ερμής -Ι καθώς και για τη μη υλοποίηση από την ΕΑΒ του εξοπλιστικού προγράμματος Ερμής –ΙΙ.

Και στις δυο υποθέσεις πιθανολογείται μεγάλη ζημία σε βάρος του δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου