"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Δυσοίωνες προβλέψεις για τον πληθυσμό της γης


Ένα δυσοίωνο σενάριο του ΟΗΕ σχετικά με τον πληθυσμό είναι πως χωρίς μεγαλύτερες προσπάθειες για τη συγκράτηση της πληθυσμιακής αύξησης, ο αριθμός των γήινων μπορεί να αγγίξει τα 14 δισ. μέχρι το 2010 και όχι τα εννέα, που προβλέπει η συμβατική σοφία.
Σύμφωνα με τον Hania Zlotnik, διευθυντή του UN Population Division «δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως το σενάριο για κορύφωση του πληθυσμού στα 9 δισ. θα γίνει πραγματικότητα, γιατί οι χώρες με υψηλή γονιμότητα μπορεί να μη μειώσουν αρκετά γρήγορα τη γονιμότητά τους».
Πάντως, είτε 9 είτε 14 δισ. γίνει ο γήινος πληθυσμός, η πίεση πάνω στους φυσικούς πόρους του πλανήτη θα είναι πρωτοφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου