"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Γαλλικό «ναι» στο φράχτη

Η Γαλλία εγκρίνει τις προσπάθειες της Ελλάδας να σταματήσει την προερχόμενη από την Τουρκία λαθρομετανάστευση και δεν εκφράζει άποψη για οποιαδήποτε «τεχνική» λύση που μπορεί να εξετάζει η Αθήνα, δήλωσε χθες ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Λοράν Βοκιέζ.
«Δεν μου πέφτει λόγος να πω ποια είναι η καλύτερη λύση από τεχνικής απόψεως, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της Ελλάδας να αντιμετωπίσει καλύτερα τη μεταναστευτική πίεση, η οποία είναι πολύ ισχυρή σ' εκείνη την περιοχή», είπε επισημαίνοντας ότι «αυτό δείχνει πόσο στρατηγικής σημασίας είναι αυτά τα σύνορα για την Ευρώπη που πρέπει να τα προστατεύσει. Πρέπει να ενισχύσουμε τη δράση της FRONTEX συνεχίζοντας παραλλήλως την παροχή οικονομικής βοήθειας στις χώρες προέλευσης των μεταναστών».

...και τουρκικές επιφυλάξεις

Ο φράχτης που σχεδιάζει να τοποθετήσει η Ελλάδα στον Εβρο «δεν στοχεύει τους πολίτες της Τουρκίας, αλλά πολίτες τρίτων χωρών που μέσω της Ελλάδας πηγαίνουν σε ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα σχέσεων με την Ε.Ε υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.
Τόνισε μάλιστα ότι το ζήτημα θα συζητηθεί κατά τις επαφές που θα έχει σήμερα στο Ερζερούμ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την τουρκική πολιτική ηγεσία.
Ο Μπαγίς απαντώντας χθες σε σχετικές ερωτήσεις αναφέρθηκε και στη συμφωνία επανεισδοχής, η οποία δεν έχει προς το παρόν υπογραφεί μεταξύ της Τουρκίας και της Ε.Ε. Είπε ότι η Αγκυρα «έχει αποδεχθεί τους όρους», αλλά υποστήριξε ότι «η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί επειδή οι διπλωματικοί που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της Ε.Ε. δεν συμφώνησαν στα κοινά σημεία».
Ο Τούρκος υπουργός είπε επίσης ότι το φράγμα «δεν πρόκειται να λύσει κάποιο πρόβλημα», αφού «στο παρελθόν οι λαθρομετανάστες περνούσαν από το Μαρόκο και την Αλγερία μέσω Πορτογαλίας, ενώ σήμερα μέσω Τουρκίας και Ελλάδας. Εάν υψωθεί φράγμα, τότε θα υπάρξει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης στα ρωσοουκρανικά σύνορα». 

Υ.Γ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ....
ΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ......
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ.....ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου