"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε γερό κράξιμο στον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα!


Πλήθος Πατρινών, φορέων και συλλόγων, βρέθηκαν απόψε στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον καθηγητή, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη δολοφονία του. Παραφωνία στις εκδηλώσεις το γερό κράξιμο που έφαγε ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας από τον κόσμο με γενικό σύνθημα "Έξω οι Τροικανοί"  όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεο.
Για την ιστορία ο κ. Κατσιφάρας ήταν ένας από τους 173 βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Αρκετά δημοσιογραφικά μέσα  για να αμβλυνουν τις εντυπώσεις για το κράξιμο του Κατσιφάρα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι τα ίδια άτομα  αποδοκίμασαν και τον Δήμαρχο της πόλης, κάτι που δεν ισχύει όπως  άλλωστε  διαπιστώνεται και στο βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου