"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"...Για «σχέδιο κατά της Ελλάδας» έκανε λόγο από άμβωνος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με αφορμή το κύμα παρανόμων μεταναστών που εισέρχεται στη χώρα μας.Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης για κατασκευή φράχτη στον Έβρο, αλλά ζήτησε από άμβωνος να μπει φράχτης και σε άλλο σημείο του Έβρου.
Πρόκειται για το χωριό Πόρος, όπου σύμφωνα με τον μητροπολίτη Άνθιμο «καθημερινά μπαίνουν από εκεί δεκάδες λαθρομετανάστες.»
Καλά κάνει η κυβέρνηση, συνέχισε ο μητροπολίτης, αλλά αργήσαμε.
«Εγώ τα έλεγα αυτά αλλά οι υπόλοιποι τώρα το καταλάβανε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν είμαστε απάνθρωποι αλλά το κάνουμε γιατί επιχειρείται σχέδιο κατά της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου