"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Σωρεία παρανομιών στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας


thumb
Την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και την ένταξη του στο τμήμα Θεολογία ζήτησε με έγγραφό του ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος καθώς διαπιστώθηκε σωρεία παρανομιών.
Ο κ. Πανάρετος ζήτησε επίσης τη γνώμη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει ήδη αποσταλεί στον εισαγγελέα ο σχετικός φάκελος με τα στοιχεία, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν ακραία φαινόμενα οικογενειοκρατίας γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Πανάρετο δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
Παράλληλα διαπιστώθηκαν παραβάσεις της βασικής αρχής της αμεροληψίας και της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και μη αντικειμενικές διαδικασίες επιλογής των μελών ΔΕΠ καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ευνοούσαν τους υποψήφιους που ήταν τέκνα μελών ΔΕΠ του Τμήματος.
Τέλος, ακυρώθηκαν οι διορισμοί οκτώ μελών ΔΕΠ του τμήματος και μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση του υπουργείου, αναστέλλεται οποιαδήποτε διοικητική διαδικασία που θα μεταβάλει τα υφιστάμενα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου