"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Εκατομμυριούχοι: Φορολογήστε μας!

thumb


Το θέμα είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο του ΣΕΒ και σε διάφορους πολιτικούς, οικονομολόγους και παρατρεχάμενους «εθνοσωτήρες». Γιατί υπάρχουν πολυεκατομμυριούχοι που καλούν την κυβέρνησή τους να τους φορολογήσει και να καταργήσει τις φορολογικές ελαφρύνσεις που ισχύουν για το πολύ μεγάλα εισοδήματα.
Η έκκληση γίνεται από 40 αμερικανούς πολυεκατομμυριούχους , οι οποίοι συγκρότησαν ομάδα πίεσης και έστειλαν σχετική επιστολή στον Μπάρακ Ομπάμα, ζητώντας του να μην δώσει παράταση στις φορολογικές απαλλαγές που είχε υιοθετήσει ο Μπους.
Ιδού τι γράφουν στην επιστολή τους:
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Σας γράφουμε αυτή την επιστολή για να σας προτρέψουμε να έχετε σθεναρή στάση απέναντι σε αυτούς που βάζουν την πολιτική πάνω από τη χώρα τους.
Για τη δημοσιονομική εξυγίανση του έθνους μας και την ευημερία των συμπολιτών μας, σας ζητάμε να καταργήσετε τις φορολογικές ελαφρύνσεις που ισχύουν για  εισοδήματα πάνω από  1 εκατομμύριο δολάρια.
Κάνουμε αυτή την πρόταση ως νομοταγείς πολίτες που τώρα ή στο παρελθόν έχουμε κερδίσει ετήσιο εισόδημα πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.
Τα τελευταία χρόνια τα πήγαμε πολύ καλά και τώρα, τη στιγμή που το έθνος μας έχει ανάγκη, είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης μας. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες φορολογικές περικοπές, και καταλαβαίνουμε ότι η περικοπή των φόρων μας θα αυξήσει το έλλειμμα και το χρέος, το οποίο θα μεταφερθεί στις πλάτες άλλων φορολογουμένων.
Η χώρα πρέπει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις με δίκαιο και υπεύθυνο τρόπο. Και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η κατάργηση των φορολογικών απαλλαγών για τα εισοδήματα πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια».
Υ.Γ
Δείτε την ιστοσελίδα τους και τους 40 πολυεκατομμυριούχους που υπογράφουν. Η λίστα παραμένει ανοικτή.
Υ.Γ 2
Η έκκληση των πολυεκατομμυριούχων είναι στην κορυφή των δημοφιλών άρθρων όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων

Της Βάλιας Μπαζού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου