"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Παρατυπίες µε αλλοδαπούς στους εκλογικούς καταλόγους


ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ κοινοτικών πολιτών στους εκλογικούς καταλόγους του Δήµου Αθηναίων εντόπισε το πόρισµα του Σώµατος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δηµόσιας Διοίκησης, έπειτα από σχετική εντολή που είχε δώσει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Σε τουλάχιστον 72 περιπτώσεις αλλοδαπών από τη Βουλγαρία, που ελέγχθηκαν από το Σώµα, αµφισβητείται η νοµιµότητα εγγραφής τους και για τον λόγο αυτό δεν θα µπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωµα την ερχόµενη Κυριακή.

Ειδικότερα, σε αντίθεση µε τη νοµοθεσία, οι ελεγκτές διαπίστωσαν πως οι αιτήσεις εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους δεν κατατέθηκαν από τους ίδιους τους ενδιαφεροµένους αλλά από τρίτο πρόσωπο, «παρά ταύτα έγιναν δεκτές από την αρµόδια υπηρεσία του Δήµου Αθηναίων».

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων οι αλλοδαποί δεν βρέθηκαν στις διευθύνσεις που είχαν δηλώσει, ενώ υπήρξαν και αρκετές περιπτώσεις όπου οι διευθύνσεις που αναφέρονταν είναι οικόπεδα ή ακατοίκητα κτίσµατα, ακόµη και υπαίθρια πάρκινγκ. Ενδεικτικό είναι πως δεν τηρείται πρωτόκολλο για την παραλαβή των αιτήσεων. Παρ’ ότι υπάρχει κάποιο ξεχωριστό βιβλίο είναι αθεώρητο, δεν φέρει αριθµούς σελίδων και έχουν γίνει καταχωρίσεις αιτήσεων αλλοδαπών ακόµη και στη σελίδα που αφορά εξερχόµενα έγγραφα.

Το πόρισµα των ελεγκτών διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, στον γενικό γραµµατέα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και στον δήµαρχο Αθηναίων προκειµένου να προχωρήσει σε άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά των υπεύθυνων υπαλλήλων του δήµου.

Σε προσπάθεια παρέµβασης του υπουργείου Εσωτερικών στην εκλογική διαδικασία απέδωσε το πόρισµα ο δήµαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαµάνης, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχουν ευθύνες της δηµοτικής αρχής και πως υπήρξαν απλώς παραλείψεις των αρµόδιων υπηρεσιών.

«Η αντίδραση του κ. Κακλαµάνη ενώπιον των αποκαλύψεων αυτών είναι για άλλη µία φορά χαρακτηριστική της νοοτροπίας του» ήταν η απάντηση του κ. Ραγκούση, ο οποίος υποστήριξε πως το υπουργείο προέβη στον οφειλόµενο έλεγχο έπειτα από σχετικό δηµοσίευµα και προκειµένου να µην υπάρξει η παραµικρή αλλοίωση του αποτελέσµατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου