"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Διανομέας φαγητού εναντίον ληστών στα Πατήσια



Στο νοσοκομείο κατέληξε ληστής, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του επιχείρησε να ληστέψει διανομέα φαγητού αργά χθες το βράδυ, στα Πατήσια.

Ο διανομέας αντιστάθηκε και συνεπλάκη με τους ληστές, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε, και να καταλήξει στο νοσοκομείο κρατούμενος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις κακοποιοί ακινητοποίησαν αρχικά με την απειλή μαχαιριού έναν διανομέα στη διασταύρωση των οδών Κέας και Σπον και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του.
Λίγα λεπτά αργότερα επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο σε άλλο διανομέα στη διασταύρωση των οδών Κλεωνών και Κορωνείας στην ίδια περιοχή. Αυτός όμως αντιστάθηκε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από τους ληστές με το μαχαίρι του. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου